fredag 30. januar 2009


Første dag med blogging..

Dette blir spennende. Håper bare jeg får tid til å holde det ved like. Synes i hvertfall at det er kjempe spennende å følge med i andres blogger..

I dag skal det bakes. Jentene ble 10 år på tirsdag og på søndag blir det stort selskap for de. Er så heldig å få låne skole her vi bor, så der skal selskapet holdes. 35 stor og små kommer og da sier det seg selv at det er ikke lite mat som må lages.. 10-åringene har ønsket seg pizza-horn og horn med ost og skinke, så da må bare mor sette i gang å bake...

Ellers holder jeg på med litt strikking for tiden. Er akkurat ferdig med et deilig sitteunderlag. Strikket i grått fritidsgarn på pinner 5. Brukte 4 nøster og la opp 1oo masker. Gleder meg til å ta det i bruk på jobb....

Ellers holder jeg på med et Mor Signe teppe (noe jeg synes er kjempe kjedelig).Det går sååå seint og det gidder jeg bare å strikke når jeg ser på tv. Da klarer jeg begge deler..

Jeg holder også på med et anne babysett jeg forelsket meg helt i...
Der trengs litt mer konsentrasjon, så det putler jeg på med når jeg er alene...
Det er fra Dale baby 155. Jeg strikker i helt hvitt, uten fargekanten..

Nå trenger jeg bare en baby som kan bruke dette..
Er det noen som har det på lur???


3 kommentarer:

 1. Imponert over strikkeiveren din!! Jeg er glad at jeg har mamma som strikker for meg. Sofie fikk nettopp årest VM genser.
  Morro at du har fått deg blogg! Nå er den lagt til min liste... :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer som blogger!

  Blir kjekt å følge med på hva du bedriver tiden med og ikke minst hva du lager. Gleder meg til å se strikkeprosjektene dine ferdig!

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 3. gratulerer med blogg, den var kjempefin :D Hilsen Helene :D

  SvarSlett