lørdag 31. januar 2009

Jeg er kvinnen i hans liv......*smelt*Har vært litt lei og deppa de siste dagene, men når mannen i mitt liv kommer hjem med nydelige roser og et sånt kort, så blir jo man automatisk i godt humør igjen...

Han er så god den fantastike mannen min.. *suss til deg*


Lørdag i dag og sovet litt lenge... Det er deilig med store barn som klarer seg selv om morgenen. I dag blir det baking til det store selskapet i morgen. Jentene gleder seg vilt og holder på med kostyme planlegging 24/7. Har heldigvis 2 fantastiske venninner som baker sjokoladekaker for meg... Takk for det Cecilie og Monica!


Oppvaskemaskinene er røket, så det er mulig vi må ut å fikse noe nytt der. Vi trodde vi skulle klare oss noen dager ute, men med 9 personer i familien er det et IKKE tema lengre...


Strikket masse i går kveld og ble nesten ferdig med ene armen. Måtte ringe Siw å spørre om noe fordi oppskriften var litt uforståelig. Vi fikk det liksom ikke til å stemme.... Pluteslig leser jeg oppskriften om igjen og ser at armen IKKE skal strikkes frem og tilbake, men rundt og rundt! *iiiiiiiiiiiiiikkkk*

Mannene lo som bare det.... Ja,ja...jeg rekket opp igjen alt og begynte på bolen i stede. Det går jo mye senere, men det begynner å ta form og jeg synes det blir fint..5 nydelige roser i samme farge som brudebuketten min.
Han vet å være romantisk ja....

3 kommentarer:

  1. For en fantastisk mann du har da...:) Ikke det at jeg skal klage da :) Gubben her er på Island og jeg hadde sendt med han DEN LANGE ønskelista. Så fikk nettopp telefon fra han - da stod han i butikken (som han hadde stressa med å rekke før stengetid....) og lurte på hvilke farge jeg ville ha på fleecjakka mi...:) JIPPI!!! 66 grader nord fleece er fantastisk!! :) God helg og kos dere i selskap i morra!!

    SvarSlett
  2. Åhhh, hjelper godt med en sånn mann altså. Du er kjempeheldig! Måtte flire litt når jeg leste om strikket ditt. Utrolig kjedelig å måtte rekke opp da. Flott blogg, Silje. Denne kommer jeg til å følge.

    SvarSlett
  3. Du har en fantastisk mann ja! Heldige du! Så kjekt at du har fått deg blogg. Må få lagt den inn på bloglines med en gang!!

    SvarSlett