fredag 24. september 2010

En blåstripet Zebra!


Da er Zebragutten klar!
Dressen gikk fint å strikke, og lanett er et godt garn.
Nå har han brukt dressen 2 ganger og den nupper allerede, så det var litt kjipt.Dressen sitter godt på og er deilig for lillegutt å krype i..


Søte bamseknapper fikk jeg av Ina som hun hadde kjøpt hos Garnhimmelen.Tiden flyr, og fra å ha en baby som lå pent og rolig på gulvet, var dette synet som møtte meg da jeg kom fra badet onsdag morgen.......
Nytt prosjekt er på pinnen og jeg gleeeeeder meg til å vise dere det snart...
Kansje i løpet av helgen???


GOD HELG!


~Silje~6 kommentarer:

 1. Åhhhhh - fiine dresser det der! Synd at det nupper da...men da ser de jo på en måte ut som de blir brukt da:) Liker så godt fargene du har brukt. Nudelig gutt! Her har også snuppa begynt å reise seg litt, så det skjer ting nå! Idag er vår snuppe 9 mnd. Hvor gammel er prinsen?
  Kjenner jeg gleder meg til å se hva ditt neste prosjekt er allerede!:)

  SvarSlett
 2. Kjempefin dress, men synd at garnet nupper. Lenge siden jeg brukte Lanett sist, men jeg vet at jeg av uviss grunn foretrakk Dale Babyull foran den... Kunne det være nupper tro?
  Ha en virkelig fin helg!

  SvarSlett
 3. Kjempe fin dress, Silje :)

  Nupping kommer visst fra kroppen vår, så trenger ikke være garnet som gjør det. Bør jo ikke nuppe når Tirill får bunad i dette garnet :P

  Og det nye prosjektet, det er jo bare knalltøft! Håper du får noen rester til meg hihi

  God helg fra Hylkje ;)

  SvarSlett
 4. Dressen var kjempefin! Noen garn nupper mer enn andre (selv om mennesket også spiller inn), og uten at jeg har erfaring selv, har jeg hørt at Lanett nupper mer enn andre garn. Som sagt, det har jeg ikke erfart selv, men jeg har hørt veldig mange si det!

  SvarSlett
 5. Dressen ble aldeles nyyydelig! Passa perfekt! Og så skjønn gutten din er:) Også må det jo sies at jeg fikk sjokk da jeg så siste bilde av han i lekegrinda. Jeg trodde et øyeblikk han hadde vært i grinda til Hedda. Den er prikk lik, og vi har akkurat den samme uroen montert over sånn som dere har:) God helg!!

  SvarSlett
 6. Dressen var kjempefin! Du er bare rå med strikkepinnene!! Herlig bilde der han står i lekegrinden. Du har en travel tid foran deg :)

  SvarSlett