lørdag 16. oktober 2010

Tiden står litt stille.........
Nei det er ikke greit når de små et syk. Lillegutt har vært syk i en uke nå, og i går ble vi innlagt. Da var han så dårlig som jeg aldri før har sett et barn. Var så slapp han bare hang over armen min. Så knapt på oss. Feberen ville ikke ned og han bare hylte om vi tok i han.Vi ble innlagt og det ble gjort masse. Først gjorde de en spinalpunksjon pga misstanke om hjernehinnebet. De har tatt røntgen av lungene, masse blodprøver og startet med antibiotika. Spinalvesken var heldigvis fin, så da kan vi senke skuldrene for det. Nå sjekkes blodkulturen for evt blodforgiftning og i mens får han smertestillende og febernedsettende hver 3 time. I dag skriker han ikke så mye, men sover nesten konstant. Virker i hvertfall som om smertestillende virker litt. Håper vi får noen svar i dag, for det er IKKE gøy med en syk lillegutt :( ...........


~ Silje ~

5 kommentarer:

 1. Huff, kjenner jeg er så følsom for syke barn... Tenker på dere og lillegutt. Håper han snart blir frisk, og at alle prøver er fine. Ta godt vare på hverandre. En liten klem til lillegutt fra prinsessa her :)

  SvarSlett
 2. Huff, håper virkelig han blir i litt bedre form snart! Sender over gode tanker!

  SvarSlett
 3. Stakkars lille Totten :( Håper Jonathan snart blir frisk igjen, sånn at Tirill kan komme på besøk og få låne Hinkel Pinkel (Evnt. Pingel) snart!

  SvarSlett
 4. Usj... stakkars lillegutt! Det er tøft å se de små så syke.. Håper han blir bra igjen fort!
  Mange gode klemmer

  SvarSlett
 5. Håper lillegutt blir frisk snart! Er ikke morro med syke barn. *klem*

  SvarSlett