søndag 3. juni 2012

Oslo tur, bare vi 2

Fredag hadde jeg fri fra jobb, og morgentimene gikk med til husvask og til å prøve å roe nervene. Jeg er ikke glad i å fly, eller rettere sagt, jeg tør IKKE å fly, men i nå hadde jeg bestemt meg.

Mannen var allerede reist bort i forveien og. Jeg var invitert med til Oslo på sommerfestival med firmaet hans.

Dagen begynte dessverre ikke helt som planlagt. Jeg kjørte hjemmefra i god tid, slik at jeg ikke skulle stresse på flyplassen, men etter 1 km på vei ble det bomstop. En traffikk ulykke skapte kø og det komplette kaos var et faktum. *stresset,stresset,stresset*

Etter ca 40 lange minutter i kø, kom vi oss videre og opp på flyplassen. Kom meg på flyet og helskinnet til Oslo,vel og merke med skyhøy puls og svetteperler i panne. Følte meg nesten som en 3-åring på tur. Vesken full i stasj for å gjøre flytiden kortes mulig. Er ikke lett å ha både brus, blad, iPad, iPhone og strikketøy på fanget samtidig. Hadde musikken på fullguffe i ørene og tenkte ikke på volume før jeg tittet bort på mannen ved side av som smilte søtt til meg mens han trommet med fingrene på låret sitt i en takt mistenkeliglik den jeg hadde på øret. Jeg smilte pent tilbake, mens jeg diskré skrudde ned volumet.

Vel fremme på Gardermoen fant jeg rette bussen og satte meg ned. Strikket noen omganger med betydelig mindre svette hender enn på 10 000 fot og vips så var jeg fremme.

Fant mannen som så fint stod på holdeplassen og ventet på meg, løp på hotellrommet, og fikk skiftet klær, før vi hev oss i en taxi til Lillestrøm.
Vi skulle på indisk og jeg gledet meg. FANTASTISK mat, og ikke minst farger. Kylling, scampi, lam, tikka masala og curry.. Gikk ikke sulten derfra nei... Hadde det utrolig gøy sammen med noen fantatisk koselig folk fra jobben hans. Snakk om å bli att godt imot.


Nam!!!!


Lørdagen reiste vi inn til Oslo og skulle bo her til søndag.
Sjekket inn på hotellet, og gikk til byen.


Først litt lunsj på TGI Friday før vi ruslet videre..Solen skinte og mannen hadde mange unnskyldninger for å slukke tørsten diverse plasser.. En kald øl, liggende i en fatboy pute på Aker Brygge i solksinn sier man ikke nei takk til.


Ben & Jerry's <3


Første gang vi har vært vekke fra lillegutt så lenge begge 2, ogsavner han jo innmarig masse. Hjalp gå i lekebutikken og handle litt gaver da....

Lørdag kveld var vi først Escalon og spiste Tapas. Skam dere Escalon. Tror aldri vi ha vært så missfornøyde før, og vi er god på Escalon altså... kan ikke sammenlignes med resturantene de har i Bergen. Kald mat, lang vente tid, og kjøttet servert 8 min før potetene. Nei vet du hva...
Uansett, etter litt kald mat i magen trasket vi mot Latter. Der var vi på Sommerlatter 2012. FANTASTISK !!!! *lerfremdeles*
Et show du burde se om du har mulighet...
Trøtte etter en lang dags trasking i Oslo ruslet vi tilbake til hotellet og sluknet rimelig fort.

Nå er det søndag morgen og vi må pakke sammen.
Få litt forkost i magen før vi setter kursen mot Gardermoen og sannsynligvis timevis i sikkerhetskontroll-kø.
Har hatt en herlig helg i Oslo med verdens beste mann, men Gud jeg skal være glad når jeg har beina godt plantet på Flesland igjen..


~ Silje ~

7 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en fin helg;) selv om flying osv ble nervepirrende;) jeg var på "sommerlatter" på lørdag;) kjempe artig;)
  Jeg har funnet ut at man bør ta seg råd/tid til.å komme seg ut innimellom;)

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har hatt en super helg! Måtte smile litt for meg selv her når jeg leste om han i flysetet ved siden av deg ;)

  Ha ei flott uke!
  Klem

  SvarSlett
 3. The creative decorative, looks good, and I love it. Thank you.

  SvarSlett