mandag 27. april 2009

Endelig virker den...

Endelig virker den nye tlf min.
Har ventet noen uker på at det skulle skje. Jeg kjøpte den i begynelsen av april, men siden jeg hadde binding på det forrige abonementet jeg hadde måtte jeg vente med å overføre nr til i dag! Nå er den fullstappet med musikk, alle kontakter og div er overført, og det beste av alt.... jeg fant plutselig ut at den hadde skritteller også.
Kanskje det er det som skal til for å komme seg ut litt? Musikk i ørene og telle skritt når jeg kommer hjem igjen.......
Fanzy er den i hvertfall......

Når selv billige mobiltelefoner er spekket med mer eller mindre nyttige funksjoner, blir det andre faktorer som avgjør hvilken telefon du kjøper. En bilselger kaller det "opplevd kvalitet", vi kaller det sjarm.
Skyvetelefonen Sony Ericsson W595 har akkurat dette, den er ganske enkelt en liten sjarmør. Den lommevennlige størrelsen og den tillitsvekkende kvalitetsfølelsen er med på å bidra til dette inntrykket. Heldigvis er det ikke bare tomt prat uten innhold, her finner du en rekke godbiter under skallet.
Suveren musikktelefon!
Som den Walkman-telefonen den er, er W595 godt utstyrt med en god radio og en fullvoksen musikkspiller. Ikke minst er lydkvaliteten helt i toppsjiktet. Bytt ut de medfølgende hodetelefonene med et par av bedre kvalitet, og du har en MP3-spiller i toppklasse.
Skulle du gå lei av musikksamlingen din, har W595 både spill og andre morsomme funksjoner du kan bedrive tiden med. Det sunneste alternativet er kanskje å bruke den innebygde skrittelleren til å sørge for at du når det anbefalte målet på 10 000 skritt om dagen.

1 kommentar:

  1. Grattis med ny telefon:)Stilig!
    Kanskje jeg burde ta en titt på den... hihi
    Hadde jo kanskje tenkt å forsøke noe annet enn SE, men vi får se!

    SvarSlett